sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Lancome Miracle air de teint

Lancomelta on tullut uusi meikkivoide Miracle air de teint. Monelle on varmaan jo tuttu Teint miracle meikkivoide, joka on siis aika kevyt ja valoaheijastava. No tämä uusi meikkivoide on vieläkin kevyempi! Sopii siis niille, joilla kasvojen iho on hyvässä kunnossa eivätkä kaipaa kuin vähän sävyn tasoitusta. Lisäksi tämä Miracle air de teint meikkivoide jättää lopputulokseksi mattaisen puuterimaisen pinnan. Meikkivoide tuntuu ihanan kevyeltä ja näyttää todella luonnoliselta! Itselläni peittävyys ei vaan riittänyt, sillä poskien punoitus kuultaa meikin alta.

Teint miracle meikkivoidehan on myös uudistunut. Tämä uusi versio on entistä valoaheijastavampi!

Ja kannattaa muuten käyttää aina sivellintä meikkivoiteen levitykseen. Siveltimellä meikkivoide levittyy paljon tasaisemmin ja kauniimmin kuin sormilla. Eikä sormetkaan sotkeennu! Meikkisienet kannattaa unohtaa. Sienet imee itseensä todella paljon meikkiä eli meikkivoiteesta menee tuotetta hukkaan. Meikkisienet ovat myös aikamoisia bakteeripesiä! Niitä ei saa  pestyä niin puhtaaksi, joten meikkivoide jämät jää sieneen muhimaan sekä lisäksi iholta irronut lika jne. Toki sienet kävisi hyvin kertakäyttöön, mutta eihän se ole yhtään ekologista saati rahallisesti kannattavaa. Siveltimet ei ime meikkiä kovinkaan paljoa itseensä ja ne on helppo puhdistaa. Laadukkaat siveltimet ovat myös pitkäikäisiä, niitä oikein huoltaessa. Muistakaa siis pestä säännöllisesti siveltimet!


Aihe hieman karkasi meikkivoiteesta, mutta tässäpä vielä pika tiedot Miracle air de teintistä ja Teint miraclesta.

Miracle air de teint
- tosi kevyt
- mattainen lopputulos
- luonnollinen

Teint miracle
- kevyt, mutta löytyy enemmän peittoa
- kuulas, valoaheijastava ja heleä lopputulos
- luonnollinen

Ootteko muuten huomanneet, että nykyään trendinä on, että meikkivoiteen tulee olla heleä ja luonnollinen, mutta kuitenkin peittää? Eli haetaan virheetöntä, luonnollista, meikkaamattoman näköistä lopputulosta.

Löytyykö Teint miraclen uskollisia käyttäjiä? Tai onko joku kerennyt jo testaamaan uuden Miracle air de teintin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti